Wat is er te doen op Texel
Wat is er te doen op Texel

Wat is er te doen op Texel

5 december 2021
0 Reacties

Rondvlucht over het eiland Texel

Het is mogelijk om een rondvlucht te maken over de Wadden- en Noordzee. Tijdens de vlucht zie je alles van het eiland Texel. Je kan zelf bepalen of je een rondvlucht van 15, 30 ,45 of 60 minuten wilt. Vanuit de lucht herken je de routes van het eiland en zie je de prachtige vuurtoren, de dorpen De Koog & De Cocksdorp en bijvoorbeeld de vissershaven.

Met maximaal vijf personen kun je tegelijk een vliegtuig bemannen. Wanneer je met een grotere groep bent kun je een rondvlucht meerdere keren inplannen. Bij Tessel-air.nl is het mogelijk om je rondvlucht te boeken. Zij hebben vier vliegtuigen tot hun beschikking om jouw te laten genieten van het eiland Texel

Speurtochten en escape tours over het eiland

Via Escapetours.nl is het mogelijk om een escape tour Texel te boeken. Met de escapetour treden jullie in de voetsporen van Neeltje en Cornelis en proberen jullie binnen de gestelde tijd Texel ongezien te verlaten. Via een app op je telefoon dwaal je over het eiland Texel. je komt dan langs de dorpen en daarin liggen aanwijzingen verborgen. wanneer je alle aanwijzingen op tijd weet te vinden wordt je naar de geheime locatie verwezen waardoor je van het eiland kan ontsnappen! Dit spel is geschikt voor groepen tot vier personen. Ben je met meerdere personen dan wordt je opgedeeld in groepjes van 2 tot 4 personen.

Sportactiviteiten die je kunt doen op Texel

  • Hardlopen: Op Texel kun je genieten van routes door het bos, over de duinen of op het strand. Je kunt je eigen route uitstippelen of je volgt één van de hardlooproutes.
  • Golfen op Texel: Het eiland heeft een golfbaan met 18 Holes. Ideaal voor kleine groepen en als je even lekker een balletje wilt slaan.
  • Paardrijden: Bij paardrijden op een eiland denk je natuurlijk aan het strand. Gelukkig kan dat op Texel en mag je alle kanten op over het strand. Ook door de natuur lopen er diverse paden die geschikt zijn om te paardrijden. Bekijk onze accommodaties op Texel welke dichtbij een manage liggen.
  • Karten: Texel heeft een buitenbaan die geschikt is om te karten. In de buurt van Den Burg kun je op de baan wel snelheden halen van wel 70 kilometer per uur! In de zomer is er speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar een kartgedeelte beschikbaar.
  • Zeilen , Surfen en zwemmen:  Bij zomerse temperaturen is het zeewater heerlijk om even af te koelen. onder toeziend oog van de strandwacht kun je heerlijk genieten van de zee. Naast lekker zwemmen kun je er ook voor kiezen om te gaan zeilen. Texel is één van de mooiste locaties van Nederland om te zeilen en te Surfen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *