Starterfuncties en talentprogramma's bij Talent & Pro
Starterfuncties en talentprogramma's bij Talent & Pro

Starterfuncties en talentprogramma’s bij Talent & Pro

3 oktober 2022
0 Reacties

Welkom bij de Talent&Pro blog!

Dit zijn de startpunten van een waanzinnige carrière voor al onze consultants. In twee jaar ontwikkel je je van talent tot succesvolle professional. Elk programma biedt je een loopbaancoach, eindeloze opleidingsmogelijkheden op onze academie en een verscheidenheid aan relevante werkervaring op het gebied van financiële dienstverlening. Geleidelijk overwin je uitdaging na uitdaging. Of het nu professioneel of persoonlijk is. Je kijkt naar verschillende organisaties, maar je hebt altijd een stabiele basis op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Daar vieren we (jouw) successen, mijlpalen en natuurlijk het feest dat daarbij hoort. Ben jij klaar om gecoacht te worden voor succes? Ben je klaar om unieke vaardigheden te ontwikkelen? Ben je klaar om sicke moves te maken? Ben jij klaar voor een werkgever die tijd maakt voor happy hours? Dan kun je een te gekke carrière beginnen. Kies nu je Traineeship.

Wij investeren in jouw carrière en toekomst Train je bij Talent&Pro, dan krijg je altijd: Startsalaris tot € 2.763 Flexibel mobiel budget Schrijf je nu in voor een vast contract en 27 dagen vakantie loopbaancoach Onbeperkt trainingsbudget legaal jobhoppen Welke opleiding past bij jou?

Vul de ‘UnitMatch’ in en ontdek snel welke Traineeships jij kunt doen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *