Samenwerking tussen waddenverhuur.nl en wandelnet.nl
Samenwerking tussen waddenverhuur.nl en wandelnet.nl

Samenwerking tussen waddenverhuur.nl en wandelnet.nl

26 december 2021
0 Reacties

Binnen waddenverhuur.nl zitten wij nooit stil. Het is ons streven om de bezoeker een totaaloverzicht te geven over wat er is te doen in de nabije omgeving van het verblijf. Zo is er onlangs een overeenkomst gekomen met wandelnet.nl om de routes van wandelnet.nl te koppelen aan de accommodaties die op waddenverhuur.nl worden aangeboden. 

Wandelroutes bij je accommodatie

De komende tijd gaan wij hard aan de slag om zoveel mogelijk routes te koppelen aan de vakantievilla’s, appartementen, parken en hotels op de Waddeneilanden en langs de waddenkust. Als je veel van wandelen houdt en je wilt graag weten welke routes er zijn bij je accommodatie dan kun je dat op waddenverhuur.nl in één oogopslag bekijken. 

Hardlooproutes en fietsroutes op de Waddeneilanden

Naast wandelroutes komen er ook hardloop- en fietsroutes op waddenverhuur.nl voor de sportieve vakantieganger zijn er kilometerslange routes om heerlijk te sporten en te genieten van alles wat het waddengebied rijk is. Naast de routes proberen wij je een zo goed mogelijk aanbod te geven van restaurants, musea of winkels langs de routes zodat jij je nooit verveeld. 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)