Personeelsreizen met impact!
Personeelsreizen met impact!

Personeelsreizen met impact!

6 maart 2023
0 Reacties

Impactvolle werknemersreizen en incentives Geen standaard bedrijfsuitjes, maar bijzondere meerdaagse bedrijfsuitjes waar we samen ons wereldbeeld kunnen verbreden.
Bij edgeplore.nl gebruiken zij thema’s die geschikt zijn voor het bedrijfsleven. Met unieke voor- en nabewerking leveren wij een complete beleving.

De ervaring die je opdoet tijdens je bedrijfsovernachting bij ons kan een positieve impact hebben op de werkvloer. Deze onvergetelijke meerdaagse bedrijfsuitjes vind je nergens anders, dus laat Edgeplore die van jou organiseren!
Bekijk onze incentive reizen, personeelsreizen en zakenreizen online of vraag een magazine aan.
Professionele begeleiding Minimaal 1 ervaren Nederlandse gids per 25 personen.
Alles zonder verrassingen Rondleidingen, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding. flexibele voorwaarden Samen nadenken, samen oplossen!

Impactvolle teambuildingevenementen

Tijdens teambuilding uitjes worden vaak standaard activiteiten als escape rooms, skelters of gps-tochten georganiseerd. Het is leuk om er even tussenuit te gaan met je team, maar is het ook echt teambuilding? Edgeplore denkt van niet! Met teambuilding bedoelen we meerdaagse uitjes, waarbij je daadwerkelijk in teamverband aan het werk bent.

Wij geloven dat door totale ontspanning of een beetje stress het ware karakter echt tot uiting komt. Tijdens deze teambuilding activiteiten creëren we zeer leerzame situaties. Onze gedragsspecialisten observeren en analyseren de groep en geven feedback op basis van wat er tijdens deze activiteiten gebeurt.

Samen met onze experts bouw je echt aan een sterker team. Je leert elkaars persoonlijkheden te herkennen. Iedereen is anders. Onze experts reiken onderweg tools aan om te leren hoe je hier beter mee om kunt gaan. Naast het leerzame aspect staat plezier natuurlijk hoog in het vaandel bij deze teambuilding activiteiten.

Edgeplore.nl

Hoe bouw je echt aan een sterker team met onze teambuilding activiteiten?

Het doorvoeren van structurele verandering vraagt ​​om meer dan een training of een dagje actief bezig zijn. Daarom organiseert Edgeplore een compleet proces om de impact te vergroten. Dit omvat 3 stappen: Inzicht: we speelden een online game voor de reis. Schets een personage door verschillende scenario’s voor jezelf en je collega’s te evalueren. Dit laat zien hoe jij jezelf ziet en hoe je collega’s jou zien. Onze experts komen uiteraard aan de deur en leggen alles netjes uit. Ervaring: We hebben samen veel plezier gehad tijdens het teambuildingsuitje. Maar we zijn er ook om situaties te creëren waarin je echt moet samenwerken. Onze experts laten groepen situaties echt beleven.

Hij analyseert gedrag en geeft feedback.

Toepassen: Na het evenement geven we tips om beter samen te werken. Ook personal training is hier mogelijk.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *