Over Texel

Over Texel

29 oktober 2021
0 Reacties

Verhuur op Texel

Op Waddenverhuur vindt je alles over het Waddeneiland Texel. Ben je op zoek naar een vakantiehuis op Texel? of ga je liever kamperen? Het is ons streven om alle verhuurmogelijkheden van het waddengebied in kaart te brengen. Bij Waddenverhuur vindt je vakantiewoningen, huisjes, chalets, appartementen, kampeertenten, bungalows en grote villa’s. Daarnaast vindt je op waddenverhuur meer informatie over activiteiten en andere verhuur mogelijkheden op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Over Texel

Wie kiest voor een verblijf op Texel kan genieten van een vrij uitzicht over typisch Texels weidelandschappen, bossen en duinen.
Texel kreeg ik 1415 stadsrechten en over het eiland wordt ook wel gezegd dat het “Nederland in het klein” is. Op het eiland zijn er ongeveer 13.000 inwoners woonachtig verspreid over zeven dorpen en het buitengebied. Mede dankzij de vele jaarlijkse toeristen beschikt het eiland vooral in De Koog en Den burg over een zéér uitgebreid horeca en winkelbestand. Op waddenverhuur vind je meer informatie over de winkels van Texel.
Ook komt het voor dat je verblijf wordt verstoord door regenbuien. gelukkig zijn er genoeg bezienswaardigheden die je met minder mooi weer kunt doen. Op texel zijn er meerdere musea waaronder het juttersmuseum, ecomare en het agrarisch museum. Daarnaast is er nog een zeehondenopvang, zuivelboerderijen en zelfs een bierbrouwerij. Meer info over deze brouwerij en haar heerlijke brouwsels vind je binnenkort op Waddenverhuur.
lighthouse village island 8CXBDPK 1536x864 1

Vakantieparken op Texel

Maak een keuze en bekijk de aanbiedingen en last minutes van jouw favoriete vakantieparken op Texel en boek een verblijf in een vakantiehuis op Texel. Of u nou een weekendje, midweek of weekje weg wilt, er zit altijd een geschikt vakantiepark of vakantievilla op Texel voor je bij! Een bungalow boeken of een vakantiewoning huren is eenvoudig. Bij Waddenverhuur boek je rechtstreeks bij de eigenaar of je boekt via een partner van Waddenverhuur. Bekijk snel de vakantiehuisjes op Texel en geniet van een welverdiende vakantie.

Villa huren op Texel

Bij de badplaats De Koog liggen ruime en luxe Largo Villa’s. Bij waddenverhuur kun je al een villa huren vanaf 4 personen. De grootste villa is beschikbaar voor 8 personen. Ben je op zoek naar het huren van een ruime en vrijstaande villa met veel privacy op texel? Bekijk dan snel ons overzicht van alle beschikbare villa’s.

Bungalow huren bij De Cocksdorp of De koog?

Op waddenverhuur vind je een groot aanbod van bungalows in de grootste dorpen van Texel. Wil je graag een Bungalow reserveren in het dorp De koog? Bij ons boek je direct bij de eigenaar zonder tussenkomst van 3e partijen. Het is ons streven om het verhuuraanbod van bungalows up to date te houden. bungalow eigenaren kunnen zich aanmelden en een plaats krijgen in ons aanbod.

Getijden op Texel

De getijden op Texel spelen een belangrijke rol voor vakantiegangers en Texelaar. Het eiland wordt bij eb niet alleen een stuk groter, het biedt ook kansen voor activiteiten zoals wadlopen, zeehonden spotten, en vangen van kleine zeedieren. Op Texel waait het altijd, en dat is ideaal voor activiteiten zoals powerkiten en blowkarten maar voor windsurfen en kitesurfen is ook de eb en vloed cyclus rond Texel erg van belang. Op deze website kunt u de getijden en weersverwachting bekijken voor de Waddenzee welke worden gemeten nabij Oudeschild en de getijden van de Noordzee welke worden gemeten nabij De Koog.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *