Over Terschelling
Over Terschelling

Over Terschelling

29 oktober 2021
0 Reacties

Verhuur op Terschelling

Op Waddenverhuur vindt je alles over het Waddeneiland Terschelling. Ben je op zoek naar een vakantiehuis op Terschelling? of ga je liever kamperen? Het is ons streven om alle verhuurmogelijkheden van het waddengebied in kaart te brengen. Bij Waddenverhuur vind je vakantiewoningen, huisjes, chalets, appartementen, kampeertenten, bungalows en grote villa’s. Daarnaast vind je op waddenverhuur meer informatie over activiteiten en andere verhuur mogelijkheden op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Over Terschelling

Terschelling ligt als een langwerpig eiland tussen Noordzee en Waddenzee. Het eiland is 30 kilometer lang en 4,5 kilometer op z’n breedst. Waar je ook bent, altijd proef, ruik of hoor je de zee. De veerboot komt aan op West-Terschelling. Je kunt de auto meenemen, maar het hoeft zeker niet. De bussen en huurfietsen staan al voor je klaar. Het eiland heeft 70 kilometer fietspad en maar liefst 200 km onverharde wandelpaden. Hoe verder je naar het oosten rijdt, hoe stiller en leger het wordt.

Aan het uiterste eind ligt het Europees Natuurreservaat De Boschplaat, waar jaarlijks duizenden vogels broeden en geregeld ook zeehonden zonnebaden. Hier regeert de natuur. Sinds 2015 is natuurgebied ‘De Boschplaat’ benoemd tot Dark Sky Park. Er is namelijk zo weinig lichtvervuiling dat je er nog echte duisternis vindt. Terschelling is daarom officieel één van de meest donkere plekken ter wereld.

Over het eiland loopt een lang lint van dorpen en buurtschappen, van West-Terschelling tot Oosterend. In totaal zo’n 5000 inwoners. Toch is 80 procent van het eiland natuur: bossen, strand, duinvalleien, kwelders, polders en heide.
Terschelling is één van de grootste eilanden van de Wadden. En is de thuisbasis van het natuurreservaat De Noordvaarder. Ontdek hier de natuurlijke schoonheid, rust en ruimte. Door de 70 km aan fietspaden staat dit eiland ook wel bekend als fietseiland. Fietsen kun je al direct bij aankomst huren. Wil je met een elektrische fiets het eiland verkennen of zelfs met een scooter? Dat kan!
Terschelling Brandaris uitzicht

Vakantieverblijf op Terschelling

Maak een keuze en bekijk de aanbiedingen en last minutes van jouw favoriete vakantieparken op Terschelling en boek een verblijf in een vakantiehuis op Terschelling. Of u nou een weekendje, midweek of weekje weg wilt, er zit altijd een geschikt vakantiepark of vakantievilla op Terschelling voor je bij! Een bungalow boeken of een vakantiewoning huren is eenvoudig. Bij Waddenverhuur boek je rechtstreeks bij de eigenaar of je boekt via een partner van Waddenverhuur. Bekijk snel de vakantiehuisjes op Terschelling en geniet van een welverdiende vakantie.

Villa huren op Terschelling

Over het gehele eiland zijn er villa’s te boeken. Bij waddenverhuur kun je al een villa huren vanaf 4 personen. De grootste villa is beschikbaar voor 8 personen. Ben je op zoek naar het huren van een ruime en vrijstaande villa met veel privacy op Terschelling? Bekijk dan snel ons overzicht van alle beschikbare villa’s.

Bungalow huren op midsland of formerum?

Op waddenverhuur vind je een groot aanbod van bungalows in de grootste dorpen van Terschelling. Wil je graag een Bungalow reserveren in het dorp Midsland? Bij ons boek je direct bij de eigenaar zonder tussenkomst van 3e partijen. Het is ons streven om het verhuuraanbod van bungalows up to date te houden. bungalow eigenaren kunnen zich aanmelden en een plaats krijgen in ons aanbod.

Foto's van Skylge (terschelling)

Om jou als bezoeker van het fantastische eiland Terschelling een wauw gevoel te geven proberen wij zoveel mogelijk mooie foto’s te tonen van het eiland. Je kunt er genieten van de prachtige natuur, lange straden en geweldig uitzicht over zee. wil je meer foto’s zien? kijk dan op het instagram account van Skylge.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *