Over schiermonnikoog
Over schiermonnikoog

Over schiermonnikoog

29 oktober 2021
0 Reacties

Verhuur op Schiermonnikoog

Op Waddenverhuur vindt je alles over het Waddeneiland Schiermonnikoog. Ben je op zoek naar een vakantiehuis op Schiermonnikoog? of ga je liever kamperen? Het is ons streven om alle verhuurmogelijkheden van het waddengebied in kaart te brengen. Bij Waddenverhuur vindt je vakantiewoningen, huisjes, chalets, appartementen, kampeertenten, bungalows en grote villa’s. Daarnaast vindt je op waddenverhuur meer informatie over activiteiten en andere verhuur mogelijkheden op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Over Schiermonnikoog

Wie kiest voor een verblijf op Texel kan genieten van een vrij uitzicht over typisch Texels weidelandschappen, bossen en duinen.
Texel kreeg ik 1415 stadsrechten en over het eiland wordt ook wel gezegd dat het “Nederland in het klein” is. Op het eiland zijn er ongeveer 13.000 inwoners woonachtig verspreid over zeven dorpen en het buitengebied. Mede dankzij de vele jaarlijkse toeristen beschikt het eiland vooral in De Koog en Den burg over een zéér uitgebreid horeca en winkelbestand. Op waddenverhuur vind je meer informatie over de winkels van Texel.
Ook komt het voor dat je verblijf wordt verstoord door regenbuien. gelukkig zijn er genoeg bezienswaardigheden die je met minder mooi weer kunt doen. Op texel zijn er meerdere musea waaronder het juttersmuseum, ecomare en het agrarisch museum. Daarnaast is er nog een zeehondenopvang, zuivelboerderijen en zelfs een bierbrouwerij. Meer info over deze brouwerij en haar heerlijke brouwsels vind je binnenkort op Waddenverhuur.
activiteiten op schiermonnikoog

Overnachten op Schiermonnikoog

Maak een keuze en bekijk de aanbiedingen en last minutes van jouw favoriete vakantieparken op Schiermonnikoog en boek een verblijf in een vakantiehuis op Schiermonnikoog . Of u nou een weekendje, midweek of weekje weg wilt, er zit altijd een geschikt vakantiepark of vakantievilla op Schiermonnikoog voor je bij! Een bungalow boeken of een vakantiewoning huren is eenvoudig. Bij Waddenverhuur boek je rechtstreeks bij de eigenaar of je boekt via een partner van Waddenverhuur. Bekijk snel de vakantiehuisjes op Schiermonnikoog en geniet van een welverdiende vakantie.

Villa huren op Schiermonnikoog

Op schier liggen ruime en luxe Largo Villa’s. Bij waddenverhuur kun je al een villa huren vanaf 4 personen. De grootste villa is beschikbaar voor 8 personen. Ben je op zoek naar het huren van een ruime en vrijstaande villa met veel privacy op Schiermonnikoog? Zoek je Rustiek aan de voet van een hoog duin, met uitzicht over de Noord- en Waddenzee? Bekijk dan snel ons overzicht van alle beschikbare villa’s.

Bungalow huren op Schiermonnikoog

Op waddenverhuur vind je een groot aanbod van bungalows in de grootste dorpen van Schiermonnikoog. Wil je graag een Bungalow reserveren op Schier? Bij ons boek je direct bij de eigenaar zonder tussenkomst van 3e partijen. Het is ons streven om het verhuuraanbod van bungalows up to date te houden. bungalow eigenaren kunnen zich aanmelden en een plaats krijgen in ons aanbod.

Van Lauwersoog naar Schiermonnikoog

Om op Schiermonnikoog te komen moet je met de veerdienst vertrekken vanuit Lauwersoog. In onze blogs vertellen wij je graag meer over de overtocht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *