Over Ameland
Over Ameland

Over Ameland

29 oktober 2021
0 Reacties

Verhuur op Ameland

Op Waddenverhuur vind je alles over het Waddeneiland Ameland. Ben je op zoek naar een vakantiehuis op Ameland? of ga je liever kamperen? Het is ons streven om alle verhuurmogelijkheden van het waddengebied in kaart te brengen. Bij Waddenverhuur vind je vakantiewoningen, huisjes, chalets, appartementen, kampeertenten, bungalows en grote villa’s. Daarnaast vind je op waddenverhuur meer informatie over activiteiten en andere verhuur mogelijkheden op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Hoe groot is Ameland?

Ameland ligt tussen Terschelling en Schiermonnikoog in. Via de veerhaven vanuit Holwerd is het binnen een uur te bereiken. Ameland of in het fries ‘Amelân’ telt ongeveer 3800 inwoners. Velen vragen zich af hoe groot Ameland is. Het eiland is qua land ongeveer 60 km2 en heeft in totaal zo’n 90 kilometer aan fietspaden. Ideaal om eens een hele dag te fietsen over het eiland. 

Welke dorpen zijn er op Ameland?

Op Ameland zijn er vier dorpen te vinden. Van groot naar klein zijn dat Hollum, Nes, Buren en Ballum. De vier dorpen liggen als het ware op één lijn waarvan Hollum het meest westelijke dorp is. De pier ligt vlakbij het dorpje Nes. 

ameland

Vakantieparken op Ameland

Maak een keuze en bekijk de aanbiedingen en last minutes van jouw favoriete vakantieparken op Texel en boek een verblijf in een vakantiehuis op Ameland. Of je nou een weekendje, midweek of weekje weg wilt, er zit altijd een geschikt vakantiepark of vakantievilla op Ameland voor je bij! Een bungalow boeken of een vakantiewoning huren is eenvoudig. Bij Waddenverhuur boek je rechtstreeks bij de eigenaar of je boekt via een partner van Waddenverhuur. Bekijk snel de vakantiehuisjes op Ameland en geniet van een welverdiende vakantie.

Villa huren op Ameland

Bij de badplaats De Koog liggen ruime en luxe Largo Villa’s. Bij waddenverhuur kun je al een villa huren vanaf 4 personen. De grootste villa is beschikbaar voor 8 personen. Ben je op zoek naar het huren van een ruime en vrijstaande villa met veel privacy op texel? Bekijk dan snel ons overzicht van alle beschikbare villa’s.

Bungalow huren in Nes

Op waddenverhuur vind je een groot aanbod van bungalows in de grootste dorpen van Ameland. Wil je graag een Bungalow reserveren in het dorp Nes? Bij ons boek je direct bij de eigenaar zonder tussenkomst van 3e partijen. Het is ons streven om het verhuuraanbod van bungalows up to date te houden. Bungalow eigenaren kunnen zich aanmelden en een plaats krijgen in ons aanbod.

Nieuws van Ameland

Bij Waddenverhuur proberen wij jou van de recente nieuwsberichten van Ameland te voorzien. Naast accommodaties willen wij jou ook graag informeren over activiteiten, huren van fietsen en het vinden van de beste restaurants op Ameland. Meer nieuws over Ameland vind je op: persbureau-ameland.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)