Op vakantie in Paesens
Op vakantie in Paesens

Op vakantie in Paesens

30 oktober 2021
0 Reacties

Een pittoresk vissersdorp

Op Waddenverhuur vind je alles over het waddenplaatsje Peasens. Een pittoresk vissersdorp waar je tot rust kan komen. Paesens ligt naast het Nationaal Park Lauwersmeer en het UNESCO Werelderfgoed gebied De Wadden. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Paesens? of ga je liever kamperen? Het is ons streven om alle verhuurmogelijkheden rond het waddengebied in kaart te brengen. Bij Waddenverhuur vind je vakantiewoningen, huisjes, chalets, appartementen, kampeertenten, bungalows en grote villa’s. Daarnaast vind je op waddenverhuur meer informatie over activiteiten en andere verhuur mogelijkheden op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ook langs het waddengebied proberen wij zo veel mogelijk activiteiten en bezienswaardigheden in kaart te brengen.

Over Paesens

Het dorp Paesens is in de 11e eeuw ontstaan nadat de zeedijk werd aangelegd. Het groeide uit tot een vissersdorp en enkele eeuwen later breide het dorp zich uit tot de oever van een rivier.
Behalve het natuurschoon valt er nog veel meer te beleven. U kunt fietsen, wandelen, winkelen, heerlijk en gezellig eten in de nabije omgeving, musea bezoeken en dit alles binnen een bereik van 50 km in de omtrek. Denk aan een bezoek aan Dokkum, Leeuwarden of Groningen. Wat dacht u van een bezoek aan Schier of Ameland? Schitterende stranden, niet overvol en voldoende ruimte om ook hier tot rust te komen. Al na een dag vertoeven op één van de eilanden voelt u gegarandeerd een vakantiegevoel over u heenkomen. Om aan het einde van de dag terug te kunnen gaan naar het luxe gastenverblijf, waar u het heerlijke vakantiegevoel voortzet.
paesens2

Vakantieaanbod in Paesens

Een bungalow boeken of een vakantiewoning huren is eenvoudig. Bij Waddenverhuur boek je rechtstreeks bij de eigenaar of je boekt via een partner van Waddenverhuur. Bekijk snel het vakantieaanbod in Paesens en geniet van een welverdiende vakantie.
Wol Thùs: uniek gelegen naast onze boerderij op een erf van ruim 2 ha. Hier kunt u wegdromen bij schitterende vergezichten, prachtige wolkenluchten zien, onvervalste sterrenhemels bekijken en vele vogelsoorten spotten, al uitkijkend over de weidse landerijen nabij de Waddendijk. Met een beetje geluk ziet u hazen, reeën en fazanten in de tuin. Dit verblijf is echt bedoeld voor rustzoekers. Geschikt voor 6 personen. Ruim 100 m2.
Wad’n Festijn: een authentiek fiskershúske uit 1900, geheel verbouwd tot in alle luxe en comfort van heden. Op steenworp afstand van de Waddenzeedijk, waar u uren kunt genieten van een prachtige zee wandeling. Gelegen in het dorp met een tuin, toch volop privacy en rust. Geschikt voor 6 personen. Ruim 85 m2. Als de reserveringen het toelaten kunt u dit huisje in duovorm huren met Wad’n Geluk.
Wad’n Geluk: gelegen naast Wad’n Festijn is dit een unieke plek om in duovorm te huren. U kunt dan met ruim 10 personen vakantie vieren en toch beschikken over uw eigen privacy. Wad’n Geluk is een oud fiskershúske uit 1900 wat weer een heel andere uitstraling heeft, maar toch luxe en comfortabel is. Ook hier beschikt u over een eigen tuin op het zuiden. Geschikt voor 4 personen. Ruim 75 m2. Als de reserveringen het toelaten kunt u dit huisje in duovorm huren met Wad’n Festi

Wadlopen In Paesens

Bij Paesens vind je genoeg mogelijkheden om te gaan wadlopen. het is zeker aan te raden om dit middels een excursie te doen. Het is bijna altijd mogelijk om een tocht te maken over het wad. wel ben je afhankelijk van het weer, eb & vloed.

Bushalte In Paesens

Paesens is te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een busverbinding richting Leeuwarden en Dokkum. actuele vertrektijden vind je hier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *