Fietsen huren op Schiermonnikoog
Fietsen huren op Schiermonnikoog

Fietsen huren op Schiermonnikoog

24 mei 2022
0 Reacties

Als je met de boot vertrekt van Lauwersoog naar Schiermonnikoog dan kom je aan bij de Veerdam. Hier kom je gelijk al een fietsenverhuur tegen. Fietsenverhuur Veerdam is onderdeel van Soepboer Rijwielverhuur op Schiermonnikoog.  Het is heel handig om direct al vanaf de veerhaven een fiets of mountainbike te kunnen huren. Let wel op dat het erg druk kan zijn zodra je van de boot komt. Waarschijnlijk willen jouw mede reizigers ook een fiets op de veerhaven huren😉

Soepboer Fietsenverhuur

Naast een locatie op de veerdam heeft Soepboer fietsenverhuur ook twee locaties in het dorp. Je vind hen op de Paaslandweg nummer 1 en bij de Noorderstreek 32. Zij zijn 365 dagen per jaar geopend en al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres als het gaat om fietsen huren. Naast fietsen kun je er ook terecht voor elektrische fietsen, bakfietsen, mountainbikes, kinderfietsen, karren, tandems en is er ook een aangepaste fiets voor minder validen aanwezig.

Je kunt er gratis je fiets laten bezorgen of ophalen bij jouw vakantieverblijf. Dit doen zij alleen als jouw verblijf buiten het dorp ligt.

Fietsen op het strand van Schiermonnikoog

Het is bij de fietsenverhuur op Schiermonnikoog verboden om met je fiets op het strand te fietsen. Naast dat dit voor jou erg zwaar is om door het zand te fietsen kan de fiets er door beschadigd raken. Wil je toch eens over het strand crossen, reserveer dan een fat bike bij de fietsverhuurbedrijven op Schiermonnikoog. Met een Fatbike kun je gemakkelijk over het strand van Schiermonnikoog rijden.

Fietsverhuur Schiermonnikoog

Op de Badweg 6 en de middenstreek 10 vind je de verhuur locaties van Fietsenverhuur Schiermonnikoog. Ook zij hanteren een gratis bezorging en je vind er een uitgebreid assortiment aan e-bikes, mountainbikes, bakfietsen, tandem, kindertandems en hondenkarren. Je hoeft er niet over in te zitten dat er tijdens jouw verblijf op Schiermonnikoog geen fiets meer beschikbaar is.

prijslijst fietsenverhuur schiermonnikoog
kostenoverzicht verhuurmogelijkheden fietsenopschiermonnikoog.nl

Op zoek naar een ander voertuig om te huren op Schiermonnikoog? Bekijk dan in ons menu overzicht “Voertuigen huren” naar de verschillende verhuurmogelijkheden. Denk hierbij aan e-choppers, auto’s, boten en schepen. 

Fietsvriendelijkste gemeente van Nederland

Onlangs is de gemeente Schiermonnikoog uitgeroepen als fietsvriendelijkste gemeente van Nederland. Het eiland is verkozen door ruim 40.000 deelnemers van de enquete uitgroepen tot meest vriendelijkste fiets gemeente. Schiermonnikoog scoort het beste op onderhoud- en kwaliteit van de infrastructuur.

 

De verkiezing van de Fietsersbond wordt eens per 2 jaar gehouden. Vorige winnaars waren Nijmegen, Houten en Veenendaal

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)