E-chopper langs de waddenkust
E-chopper langs de waddenkust

E-chopper langs de waddenkust

11 mei 2022
0 Reacties

Het uitje voor deze zomer is toch echt wel cruisen op een e-chopper. Met deze elektrische chopper kun je heerlijk cruisen langs het strand of door de bossen. Met een actieradius van wel 100 kilometer kun je gerust een paar uren rijden met een e-chopper.

E-chopper rijden bij Makkum

Eén van de mooiste locaties waar je kunt genieten van de waddenkust is Makkum. Makkum ligt aan het IJsselmeer maar is slechts enkele kilometers verwijderd van de Waddenzee. Rijd met familie of vrienden langs het strand van Makkum richting Harlingen. Onderweg kun je bij het strand kijken en rijd je naar de afsluitdijk. Met een e-chopper rijd je geheel geluidloos en de comfortabele zitting zorgt ervoor dat je zonder problemen enkele uren op een e-chopper kunt zitten.

elektrische scooter

E-chopper rijden langs de waddenkust

Het is mogelijk om een eigen start en finish op te geven. De e-choppers worden naar bijvoorbeeld Harlingen gebracht en worden weer in de westhoek opgehaald. Wil je altijd nog eens langs de zeedijk cruisen? Dat kan! Graag bespreken wij de gewenste locaties en nemen wij de tijdstippen gezamenlijk door.

E-chopper met extra opties

Ook is het mogelijk om een rugsteun te huren. Voor een echopper is een helm (nog) niet verplicht maar dit is ook bij te huren. Een e-chopper tocht boek je al vanaf €19,50 en is het ideale uitje voor vrienden, familie en zelfs geschikt als teambuilding. Regelmatig worden er boekingen gedaan voor teamuitjes of bedrijfsuitjes. Wil je graag met een grote groep rijden? In overleg zijn grote groepen tot wel 40 personen mogelijk!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *