Bedrijfsuitje in Utrecht
Bedrijfsuitje in Utrecht

Bedrijfsuitje in Utrecht

11 maart 2023
0 Reacties

Bedrijfsuitje Utrecht

Wij organiseren met passie uw bedrijfsuitje in Utrecht! Organiseert u een bedrijfsuitje in Utrecht? Een dag vol gezelligheid en gezelligheid met collega’s op jouw afdeling of over het hele bedrijf. Bij Uitjesbureau Utrecht helpen we je graag met het organiseren van je dag. Met onze jarenlange ervaring in het plannen, organiseren en uitvoeren van bedrijfsuitjes weten wij precies wat werkt en wat niet. Wij weten als geen ander dat het organiseren van een bedrijfsuitje veel tijd kost, daarom nemen wij het graag voor u uit handen. Zo kunt u ook genieten van bedrijfsuitjes in Utrecht. (Her)ontdek de oude binnenstad van Utrecht en de prachtige Oudegracht, de Domtoren en het altijd bruisende Neude tijdens onze spetterende stadssportevenementen, of ga je liever naar de Maarsseveense Plas of het Julianapark voor een sportieve teambuilding?

Uitjesbureau Utrecht is een evenementenbureau vol passie, creativiteit en stedelijke kennis van Utereg. Naast uitjes op maat kunt u bij ons ook de origineelste bedrijfsuitjes en teamuitjes in Utrecht boeken. Kom je er niet uit? Wij geven je graag de beste tips en tricks voor een geslaagd bedrijfsuitje in Utrecht! Met lokale kennis organiseren wij graag uw bedrijfsuitje in Utrecht. Onze professionele eventmanagers denken graag met je mee om een ​​complete beleving te creëren. Hierbij hoort ook een culinaire afsluiting van de dag, een BBQ of een overnachting in een naamloos boutique hotel in het centrum van Utrecht, een ontmoetingsplek die je je niet kunt voorstellen, en zelfs vervoer van en naar Utrecht, dit zijn wij Waar draaien Draai je hand niet! Wij verzorgen uw bedrijfsuitje van begin tot eind. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je bedrijfsuitje met je collega’s.

  • Het bedrijfsuitje in Utrecht van uw keuze kan op uw speciale wensen worden afgestemd
  • Vast aanspreekpunt voor alle details
  • Ruim 21 jaar ervaring als evenementenbureau in Utrecht
  • Alle bedrijfsuitjes zijn inclusief professionele begeleiding en spelmaterialen
  • Hoogwaardige bedrijfsuitjes en groepsuitjes in Utrecht

Hoe intensief zijn de uitjes in Utrecht?

Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort uitje dat je boekt in Utrecht. Onze citygames zijn niet sportief, maar actief. Tijdens de cursus loop je ongeveer 5 kilometer, maar dat doe je in een rustig en ontspannen tempo. Tenzij je team natuurlijk extreem fanatiek is…dat gebeurt namelijk nogal eens. Onze indoor teambuilding activiteiten vereisen niet veel fysieke activiteit. Je speelt spelletjes tijdens het eten, of blijft zitten. Behalve dat het bestand is tegen het weer, is het ook perfect voor mensen die slecht ter been zijn.

Organiseren jullie ook vriendenbijeenkomsten of vrijgezellenfeesten?

Nee, wij zijn 100% gericht op de zakelijke markt voor groepen vanaf 15 personen. Helaas kunnen wij u niet helpen met dit probleem. Maar niet getreurd, gelukkig zijn er genoeg leuke/creatieve evenementenbureaus in Nederland die je graag helpen en gespecialiseerd zijn in vrijgezellenuitjes.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *