Waddenverhuur wenst jou een gelukkig en gezond 2022!
Waddenverhuur wenst jou een gelukkig en gezond 2022!

Waddenverhuur wenst jou een gelukkig en gezond 2022!

2 januari 2022
0 Reacties

De redactie van waddenverhuur wenst je een gelukkig nieuwjaar! Een jaar waarin men heerlijk mag gaan genieten van een welverdiende vakantie, zorgeloze dagjes uit of een lekker weekend mag uitwaaien rond het Nederlandse waddengebied. Ook in 2022 gaat waddenverhuur hard aan de slag om jou zoveel mogelijk informatie te kunnen bieden over het wat er te doen is op één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden. Daarnaast kom je steeds meer te weten over de activiteiten en dorpen langs de waddenkust. Van groningen tot noord-holland proberen wij een aanbod te tonen van accommodaties, verhuur van voertuigen, activiteiten en bezienswaardigheden. 

Interactieve kaart voor het waddengebied

Achter de schermen zijn wij druk bezig om een interactieve kaart te maken met daarin alle accommodaties, activiteiten, verhuur mogelijkheden en bezienswaardigheden. Zo krijg jij als toerist waardevolle informatie over wat er allemaal te doen en te bewonderen is rondom jouw vakantiebestemming. Wij streven er naar om dit voor het 2e kwartaal van 2022 live te zetten.

Boekingsysteem op Waddenverhuur.nl

Op dit moment is het mogelijk om rechtstreeks bij de eigenaar een vakantie te boeken. Wij proberen jou als boeker zoveel mogelijk informatie te geven zodat jij de beste keus maakt in je vakantiebestemming. Als verhuurder komt er de mogelijkheid om jouw boekingsopties door te geven in jouw waddenverhuur account. Zo heb je dus geen eigen site meer nodig en helpen wij jou om het aantal boekingen per jaar te vergroten. Onze programmeurs zijn achter de schermen druk bezig om een gebruiksvriendelijk boekingssysteem te integreren. Waarom je als verhuurder zou moeten adverteren op waddenverhuur? Na dat je jouw verhuur object hebt ingeschreven koppelen wij dit aan de interactieve kaart en vullen wij de informatie aan met relevant nieuws, activiteiten in de buurt en verhuur mogelijkheden in de buurt zoals fietsen en elektrische scooters. Een totaaloverzicht voor de vakantieganger en de verhuurder. Dat alles op Waddenverhuur.nl

Groter aanbod van Boottochten en voertuigen

Op waddenverhuur komt er een overzicht met boottochten die rond het waddengebied plaatsvinden. Of je gezellig met familie en vrienden een dagje wilt te zeilen of heerlijk met je gezin een midweek op een boot wilt verblijven, wij streven er naar om jou als bezoeker een zo duidelijk mogelijk aanbod te geven. Houd onze verhuur pagina in de gaten voor leuke acties!

Welke restaurants zitten er bij de accommodatie in de buurt?

Een veel gestelde vraag die wij het afgelopen jaar hebben ontvangen. Achter de schermen zijn wij bezig om naast het aanbod van vakantiewoningen ook restaurants in de nabije omgeving in kaart te zetten. De eerste afspraken met restauranthouders zijn gemaakt en ook deze informatie willen wij gaan verwerken in de interactieve kaart die ontwikkeld wordt.

Vragen of opmerkingen voor Waddenverhuur?

Voor vragen of opmerkingen over gepubliceerde content verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen via de contact pagina. Heb je een leuk idee of wil jij iets verhuren op waddenverhuur? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *